Cautare

5753 de rezultate pentru "hai stylistul roberto godini 24 august 2010" (3.65 secunde)
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Pe 31 august portile Gradinii de Vara HERASTRAU a Teatrului de Revista Constantin Tanase se deschid din nou marelui public pentru o calatorie fascinanta prin lumea musical-ului, a operei si operetei, dar si cea a slagarului.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: ... Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
GEMENI August este o luna de bilant intim pentru Gemeni. ... Pronia cereasca ofera lucruri bune, deci in august nu e bine sa incerci sa minti o Balanta. ... CAPRICORN Peste Capricorn, august vine cu multe schimbari, inclusiv in Casa Prieteniei si la locul de munca.
238 din 7 decembrie 2010, ziua de 15 ianuarie a fost aleasa ca Zi a Culturii Nationale, in care marcam nu doar nasterea Luceafarului poeziei romanesti, dar reflectam si asupra remarcabilei noastre culturi nationale si asupra esentei romanismului din sufletul fiecarei persoane cu simtire nationala.
Agerpres il citeaza pe Emil Boc, care anunta o rectificare bugetara pana pe 20 august.
din Valcea a solicitat Complexului Energetic de la Rovinari, pentru servicii prestate in perioada 25 august - 15 octombrie, 45.536 de lei. ... din Valcea a transmis o adresa, pe 10 noiembrie, prin care solicita plata pentru asistenta juridica din perioada 25 august - 15 octombrie.
Potrivit reprezentantului rezident al FMI pentru Bulgaria si Romania, Tonny Lybek, negocierile cu autoritatile de la Bucuresti sunt programate in perioada 31 iulie - 13 august, seful delegatiei Fondului urmand sa soseasca in Romania pe data de 1 august si sa paraseasca tara noastra pe 14 august.
Potrivit reprezentantului rezident al FMI pentru Bulgaria si Romania, Tonny Lybek, negocierile cu autoritatile de la Bucuresti sunt programate in perioada 31 iulie - 13 august, seful delegatiei Fondului urmand sa soseasca in Romania pe data de 1 august si sa paraseasca tara noastra pe 14 august.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe mult hulita Ordonanta de Urgenta 58 din 2010 a Guvernului, act normativ a carui aplicare haotica stiti bine la ce isterie generala a condus, la ce balbaiala in aplicarea ei si la ce umilinte pentru bietul contribuabil, ca o alta veritabila "stihie a naturii", tot un proiect de modificare prin Ordonanta de Urgenta a Legii 571/2003 privind Codul Fiscal ameninta sa se pravaleasca bolovanos peste capul nostru.
Cei care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei vor fi pasibili de amenzi din august 2012 Primarii vor putea amenda persoanele care nu au incheiat o polita de asigurare obligatorie a locuintei doar din luna august 2012, potrivit termenului rezultat din Legea 260/2008 modificata si republicata, desi Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca data limita este 15 iulie 2010.
Senatorul Georgica Severin (foto) a anuntat, marti dimineata, 24 August 2010, la inceputul sedintei de plen a Senatului convocat in sesiune extraordinara, ca si-a dat in cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent, fara legatura cu grupul independentilor existent in acest for legislativ.
Edilii se tem ca "ienicerii" cu mistrii nu vor termina statia in termen, caz in care jumatate din canalizarea orasului nu va putea fi folosita in 2010.
119/2010 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor stabileste, la articolul 4, ca pensiile de invaliditate (adica pe caz de boala) vor fi verificate prin Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca din cadrul Casei Nationale de Pensii, in interval de un an de la 1 august 2010.
Acesta este primul studiu care masoara sumele stranse de romani in strainatate si nu numai remiterile anuale, evaluate conform indicatorilor BNR la aproape 3,8 miliarde de euro pentru 2010. ... "In perioada august 2009- august 2010, romanii din strainatate au economisit aproape12 miliarde de euro.
De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, in Dolj au fost depensionate mai multe persoane decat in tot anul 2010.
Asistenta, condamnata la inchisoare Judecatoria Sectorului 6 a dat verdicul in dosarul incendiului din 16 august 2010, in urma caruia au murit 6 bebelusi.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos. ... Cristina de 24 de ani din Bucuresti, cunoscuta cu antecedente penale.
"Prin legea 119/2010 am impus recalcularea tuturor pensiilor speciale pe baza principiului contributivitatii. ... pentru pensiilor militari, termenul de recalculare a fost sfarsitul lui decembrie 2010, iar pentru celelalte pensii, termenul a fost de 31 august 2010. ... Pensiile militarilor au fost recalculate pana in 31 decembrie 2010.
google-analytics.com